x

Zoef Robot UV-C robot dood bacteriën en huisstofmijt

In nette staatInclusief 1 maand garantie

€ 89,99

Omschrijving

SAAR: De steriliserende mini robot van Zoef Robot.
Altijd een schoon bed vrij van Huisstofmijt!
Deze robot gebruikt UV-C licht en ultrasone golven om binnen enkele seconde 99,99% van de bacteriën, ziektekiemen, virussen en huisstofmijten te doden.

Ondanks dat je ze niet kan zien zijn bacteriën overal in ons dagelijks leven aanwezig. Ze verspreiden ziektekiemen en infecties wat ten koste gaat van onze gezondheid. SAAR biedt de oplossing, dit hightech robotje dood ziektekiemen, en in de lucht aanwezige virussen. Met haar UV-C licht en ultrasone golven dood SAAR in slechts enkele seconden 99,99% van de bacteriën, ziektekiemen, virussen en huisstofmijten. Naast een schoonmaakrobot kan SAAR ook dienen als een 4000 mAh powerbank om uw mobiele telefoon of andere apparaten via een USB-kabel op te laden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop