x

Yamaha PSR E243

€ 99,99

Omschrijving

De compacte Yamaha PSR-E243 beschikt over 61 toetsen, 385 tonen en 100 begeleidingen. Via vooraf ingestelde digitale effecten als reverb en chorus en de Ultra Wide Stereo technologie geniet je van rijke geluiden. De Yamaha PSR-E243 beschikt verder over een Portable Grand Button, waarmee de unieke stereo-pianoklank van Yamaha naar boven komt. Met de Yamaha Education Suite heb je een set leermiddelen in de hand waarmee je jezelf leert spelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop