x

Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Small

€ 19,99

Omschrijving

Met de Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Small bewerk je met gemak foto's en video's. Tekst schrijven en tekenen voelt natuurlijk aan met de drukgevoelige pen, die wordt geleverd met reservepenpunten. De Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Small heeft multi-touch-ondersteuning, dus scrollen, zoomen, roteren en nog veel meer handelingen doe je gewoon met je vingers. Individueel instelbare ExpressKeys geven je toegang tot de snelkoppelingen die je het meest gebruikt. De Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Small is zowel rechts- en linkshandig te gebruiken en dankzij de geïntegreerde penhouder raak je de pen niet snel kwijt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren