x

Triton Audio FetHead in-line microfoon preamp

€ 49,99

Omschrijving

De FetHead van Triton Audio is een zogenaamde in-line preamp. Dit betekent dat je hem direct in je microfoon kunt pluggen en dat het signaal ervan toeneemt met 27 dB. Ideaal voor dynamische en ribbon-microfoons die vaak een lager uitgangssignaal bezitten. Je opnamen zullen beter klinken en gefocust zijn doordat het ruisniveau aanzienlijk omlaag wordt gebracht. Door de robuuste constructie kan de FetHead zowel in de studio als in live-situaties worden gebruikt. Het elektrische circuit van de FetHead beschermt de microfoon wanneer fantoomvoeding is ingeschakeld. Dit circuit is namelijk afgeschermd van zowel de in- als de uitgang van de microfoon. Dit is met name handig bij ribbon-microfoons die geen fantoomvoeding accepteren. 

Tips of opmerkingen over dit product

  • Let op! Vergeet niet de fantoomvoeding van je audio-interface of microfoon-preamp in te schakelen. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop