x

STOFZUIGER MIRAGE ST 115 water/droogzuiger

€299,99

Omschrijving

Slechts 1x gebruikt = echt in nieuwstaat / nieuwprijs is € 429,-

PRODUCTINFORMATIE MIRAGE ST 115


PROFESSIONELE STOF- EN WATERZUIGER MIRAGE ST 115
Professionele en industriële 1-motorige stof- en waterzuiger met slagvaste en zuurbestendige polyethyleen ketel van 37 liter, voorzien van uitneembaar, wasbaar anti bacterieel stoffilter en vlottersysteem voor het opzuigen van vloeistoffen.

Deze industriestofzuiger wordt geleverd met zuigslang en toebehorenset in een diameter van 40 mm.

Ideaal voor bedrijven of particulieren die zowel een stofzuiger als een waterzuiger zoeken. Deze industriestofzuiger kan zonder stofzakken werken waardoor u geen extra kosten maakt tijdens de levensduur van deze stofwaterzuiger. Deze stof- en waterzuiger wordt veel gebruikt door professionals die degelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Ondanks de zeer robuuste en betrouwbare uitvoering is de prijs voor deze industriestofzuiger zeer aantrekkelijk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop