x

Sony PlayStation Gold Wireless Headset

€ 49,99

Omschrijving

Een headset gemaakt voor de PlayStation 3 en 4. En dat bedoelen we letterlijk! Want deze Sony PlayStation Wireless Stereo Headset is speciaal voor de PS3 en PS4 op de markt gebracht. Hoor in 7.1 virtual surround sound je onzichtbare vijanden stap voor stap naderen. En chat met de ingebouwde microofoon met je teamgenoten over de te volgen strategie. Dit allemaal geheel draadloos. Niet tevreden met het geluid? Geen probleem. Stel de boel dan lekker zelf af. Ook is het mogelijk om de headset met een aux kabel te verbinden met je controller. De batterij gaat 8 uur mee en de headset is makkelijk op te vouwen ideaal dus voor op reis.

Optimaliseer de headset nog meer naar jouw wens met de Headset Companion App voor PlayStation 3 en PlayStation 4.

Eigenschappen

7.1. virtual surround sound (alleen op PlayStation 3 en PlayStation 4).
Kristalheldere microfoon.
Preset sound modi met de Headset Companion App.
Opvouwbaar design makkelijk voor onderweg.
8 uur te gebruiken.
On-screen headset.
Verwisselbare faceplates.
Met ruisonderdrukking

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop