x

sony hdr-cx220e

€ 59,99

Omschrijving

Met de Sony HDR-CX220E legt u alles wat er in uw leven gebeurt zonder problemen vast in schitterende Full HD-kwaliteit. De camcorder kiest automatisch de beste instellingen. Dankzij de back-illuminated Exmor R-CMOS-sensor hoeft u zich ook geen zorgen te maken over weinig licht.

Leg meer vast in één beeld
Dankzij de 29.8mm Carl Zeiss Vario-Tessar-groothoeklens van de HDR-CX220E legt u meer vast in een frame of het nu gaat om een levendig tafereel of een dansvoorstelling. U kunt een groter gebied beslaan zonder dat u achteruit hoeft te lopen en zonder dat er details verloren gaan.

Deel uw films op sociale netwerken
Met de HDR-CX220E neemt u video's op in de hoogwaardige indeling AVCHD of mp4. Wilt u uw video's delen via sociale netwerken zoals Facebook, YouTube of PlayMemories? Dan kiest u voor mp4 en deel uw speciale momenten.

Maak zelfs opnamen bij weinig licht
De Exmor R-CMOS-sensor met 24.1 megapixels is twee keer zo gevoelig dan normale sensoren, zodat bij weinig licht elk detail wordt vastgelegd, zelfs als u geen flitser gebruikt. Geen vage schemerige en korrelige beelden meer, maar heldere en scherpe foto's.
Kenmerken
- 29.8mm Carl Zeiss Vario-Tessar-groothoeklens
- 32x verbeterde zoom
- Clear Photo LCD-scherm van 6,7 cm
- BIONZ-beeldverwerkingsprocessor
- Back-illuminated Exmor R CMOS sensor type 1/5,8 (3,1 mm)
- Gezichtsherkenning en Smile Shutter
- Met Direct Copy kunt u Handycam® rechtstreeks met een extern station verbinden om video's en foto's op te slaan en af te spelen zonder dat u een pc nodig hebt

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop