x

Sony DSC-H400

€ 99,99

Omschrijving

De Sony Cyber-shot DSC-H400 is een super-zoom camera die het gebruiksgemak heeft van een point-and-shoot maar de look en feel van een DSLR. De DSC-H400 beschikt over een 20.1MP 1/2.3" Super HAD CCD-sensor, BIONZ R Image Processor en een krachtige 63x optische zoom lens met een 35mm equivalent brandpuntsafstand van 24,5-1550mm zorgen voor prachtig gedetailleerde foto's. Een helder 3" Clear Photo 460k-dot LCD-scherm en zoeker bieden je twee opties voor het samenstellen en bekijken van je afbeeldingen.

Belangrijkste kenmerken van de Sony Cybershot DSC-H400:
Super HAD CCD-beeldsensor met 20,1 MP
Lens met 63x optische zoom
Optical SteadyShot zorgt voor stabiele beelden bij opnamen zonder statief
Elektronische zoeker
HD-videofunctionaliteit voor prachtige video

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop