x

Sony a58 digitale camera met 18/55mm lens

20 MP

Draaibaar scherm

APS-C sensor

Full HD video

€199,99

Omschrijving

Sony a58 digitale camera met 18/55mm lens

De Sony SLT-A58 is een indrukwekkende camera met een verwisselbaar objectief, OLED Tru-Finder-zoeker, een 20,1 megapixel Exmor APS HD CMOS-sensor en een lichtdoorlatende spiegel. Met deze camera kunt u altijd het juiste moment vastleggen en kunt u creatief gezien echt alle kanten op. U kunt niet alleen hoge kwaliteit foto's maken, maar ook Full HD video's!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop