x

Skil DD1E 3008 Boor/Schroevendraaier met acculader en 2 20v Batterijen 2,0 Ah

€ 69,99

Omschrijving

De SKIL 3008 batterij boor/schroevendraaier van «20V Max» (18 V) is geschikt voor alle de meest veeleisende schroef-up DIY taken evenals in hout boren of metalen. Het heeft twee snelheden die kan worden gebruikt zowel snel boren en schroeven. Het heeft 17 koppel aanpassingen om nauwkeurige resultaten met uw 17 schroef opties en andere extra aanpassing voor boren. U kunt de accessoires snel en gemakkelijk dankzij de 13mm automatische quick sluiting van de Boorkop met automatische as slot. In het kort, deze veelzijdige tool biedt u echt alles wat u nodig heeft: batterij met betrouwbare lithium-ion technologie, variabele snelheid voor totale controle en LED licht dat zorgt voor goede zichtbaarheid van het werk. Bovendien, deze tool heeft een praktische LED indicator voor vooruit/terugslag, dus je kan meteen zien welke richring hij draait. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop