x

Sennheiser XS 1 Dynamische Microfoon

€34,99

Omschrijving

Sennheiser XS 1 Dynamische Microfoon

Zoek je een betaalbare zangmicrofoon van een topmerk? De XS 1 van Sennheiser is het antwoord. Met zijn cardioïde richtingskarakteristiek zul je niet snel last hebben van feedback. De XS 1 heeft een frequentierespons die is geoptimaliseerd voor zang een spraak. De lichte boost in de hoog/midden frequenties zorgt ervoor dat je altijd goed verstaanbaar bent. Als je even niet zingt kun je de microfoon gewoon uitzetten. Zo hou je bijgeluiden tot een minimum.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop