x

Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC AE Canon EF | In nette staat

In nette staatInclusief 1 maand garantie

€ 249,99

Omschrijving

Kenmerken
Lichtsterk groothoekobjectief
Handmatige lens (AE-versie)
Voor Canon EF-mount

De Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC AE is een handmatige, lichtsterke groothoeklens. Het objectief is geschikt voor spiegelreflexcamera’s van Canon met een fullframe sensor (EF-mount). De lens kan ook op camera's met een APS-C sensor gebruikt worden en heeft dan een equivalente brandpuntsafstand van 22.4mm. Het scherpstellen en het instellen van het diafragma doe je handmatig. Dit is een uitstekende keuze voor (veeleisende) hobbyisten en liefhebbers.

Ideaal voor:

Architectuur- en interieurfotografie
Landschapsfotografie
Astrofotografie

Lichtsterke groothoeklens
De Samyang 14mm f/2.8 is een uitstekende lens voor avondfotografie. De lens is met f/2.8 lichtsterk, waardoor je zelfs met weinig licht goed kunt fotograferen. De wijde beeldhoek is breed inzetbaar voor verschillende genres. De combinatie van de wijde beeldhoek en het grote maximale diafragma maken deze lens bijzonder geschikt voor astrofotografie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop