x

Samsung DEX Station

€49,99

Omschrijving

Samsung DEX Station

Samsung heeft een handige accessoire ontworpen voor de Galaxy S8, S9 en S10,   De Desktop Extension Dock, oftewel DeX Dock. Dit docking station tovert je Samsung Galaxy S8 (Plus) of Samsung Galaxy Note 8 om in een computer. Handig voor als je even iets meer nodig hebt dan het schermpje van je smartphone. Hoe dit precies in elkaar steekt, lees je hieronder.

Via DeX gebruik je applicaties van je smartphone op een groot scherm. Apps die geoptimaliseerd zijn voor DeX openen in een groot venster. Dat is fijn bij het bekijken van YouTube video's, surfen op het internet en aanpassen van teksten. Apps die niet voor DeX geoptimaliseerd zijn, kun je ook gebruiken, maar deze verschijnen zo groot als je smartphone scherm. Door je smartphone via het docking station te gebruiken, open je meerdere vensters naast elkaar waardoor je eenvoudig multitaskt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop