x

Rubi TR-710 Magnet Tegelsnijder - 710mm - 17906

€ 199,99

Omschrijving

Gebruikte tegelsnijder die prima werkt. Kost nieuw 370,-

De Rubi tegelsnijder TR 710 Magnet heeft de beste eigenschappen van het voorgaande model de TR-S tegelsnijders. Uitgerust met het nieuwe "Fast Magnet" breeksysteem waardoor je met 1 hand de tegels kunt snijden. De
Rubi TR 710 Magnet heeft 800 kg breekkracht en verende bodemplaten voor het breken van hardere tegels. De TR 710 Magnet tegelsnijder heeft een maximale snijlengte van 71 cm en is, afhankelijk van het type tegel, geschikt om tegels van 3 tot 12 mm te breken. Verder heeft de tegelsnijder versterkte zijsteunen ter ondersteuning van de tegel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop