x

Rubi Tegelsnijder TS 66 Max | 66cm - Nieuwstaat!

€ 199,99

Omschrijving

De Rubi TS 66 Max is een lichtgewicht tegelsnijder welke geschikt is voor het snijden van keramische wand- en vloertegels tot een maximale grootte van 66 cm. Door de 800 kg breekkracht kun je eenvoudiger harde tegels snijden en breken. Afhankelijk van het type tegel kun je wandtegels tot 12 mm dik en vloertegels tot 10 mm dik snijden. De TS 66 Max heeft een brede bodemplaat wat meer ondersteuning aan de tegel geeft. Met de afstelhaak kun je de tegels eenvoudig op maat leggen.

De Rubi TS-66 Max tegelsnijder (opvolger van de Rubi TS 60) wordt geleverd in een stevige kunststof koffer en inclusief 8 mm snijwieltje voor wandtegels

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop