x

Roland VA7 keyboard

Zeer mooi keyboard.

€449,99

Omschrijving

De Roland VA-7 V-Arranger heeft alles wat je nodig hebt om je muzikale creativiteit te botvieren en ook live bijzonder goed over te komen. Eerst en vooral is er de VariPhrase-klankbron die toelaat om met zang-samples te werken. Verder bevat hij 128 voorgeprogrammeerde Music Styles (plus nog eens 559 begeleidingen op de bijgeleverde Zip(tm)-schijf en de Style Orchestrator- en Style Morphing-functies. Meng twee begeleidingen om er een nieuwe Music Style van te maken via de Style Morphing-functie. Of maak je eigen Styles met de Style Orchestrator. En met de komst van \'\'Version 2.0\'\' (die standaard geïnstalleerd is) krijg je de beschikking over de razend populaire Music Assistant-functie voor een instant-registratie, de mogelijkheid om de VariPhrase-partij via de linker hand te spelen en nog veel meer. Verder bevat de Roland VA-7 V-Arranger een hele reeks functies die ervoor zorgen dat je over alle aspecten van je muziek de controle behoudt. Zo zijn er Super Tones-knoppen waarmee je je favoriete geluiden kunt oproepen. Dan is er ook de Virtual Band met meertalige \'\'wizards\'\' die je bij het registreren van het instrument helpen. De interne 16-sporen sequencer zit boordevol editfuncties, terwijl de infrarode D Beam(tm) Controller de mogelijkheid biedt om een functie te beïnvloeden via je handbewegingen. Dat zorgt voor een heel speciaal effect. Bovendien bevat de Roland VA-7 V-Arranger twee diskdrives: n voor 3.5\'\' floppies voor het laden van MIDI-files.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop