x

Reloop RMX-60 Digital DJ-mixer

€ 279,99

Omschrijving

De Reloop RMX-60 Digital is een clubmixer met flexibele aansluitmogelijkheden, een robuust design en een volledig digitale architectuur.

Of het nu gaat om een cd-speler, draaitafel, DJ-controller of geluidskaart, de RMX-60 Digital heeft 11 ingangen en 6 uitgangen voor elke speler. Voor creatieve frequentiemenging biedt de RMX-60 digitaal toegewijde, bipolaire filters per kanaal. 8 DSP beat-effecten in studiokwaliteit verfijnen de prestaties. Met flexibele routing kan de FX-sectie worden toegewezen aan afzonderlijke kanalen, de microfooningang of het somsignaal.

Het LCD-scherm helpt om het nodige overzicht te houden en ondersteunt ook beat matching. Voor draaitafellijsten biedt de RMX-60 Digital instelbare lijn- en crossfader-curves en line faderstart. Bovendien is de crossfader zelfs compatibel met Innofader. De intelligente ''Active Ducking Technology'' voor het Mic-kanaal en een toekomstbestendig, update-compatibel firmwaresysteem completeren het beeld van de Reloop RMX-60 Digital.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop