x

Presonus Studio 24c USB-C audio interface

€ 99,99

Omschrijving

De PreSonus Studio 24c USB-C audio interface is perfect om digitaal opnames te maken. Hij is voorzien van twee uitmuntende XMAC-L microfoonvoorversterkers zodat vocalen altijd goed klinken.
Eenvoudig opnemen met de PreSonus Studio 24c
Het is totaal niet moeilijk om met de PreSonus Studio 24c opnames te maken. Verbind je microfoons, instrumenten en/of midicontroller, sluit hem met de meegeleverde USB-kabels aan op je computer, start de opnamesoftware en je kunt opnemen. Het is mogelijk om liedjes op te nemen, maar ook bijvoorbeeld een podcast. Met de geluidskwaliteit zit het altijd goed. De Studio 24c zorgt namelijk voor een resolutie van 24-bit en een sample rate van 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4 en 192kHz.

Uiteraard kun je met de PreSonus Studio 24c ook monitoren wat je aan het doen bent. Via de 6,3mm jackuitgang op de achterzijde, is een koptelefoon aan te sluiten. Aan de voorkant vind je een levelknop om het volume aan te passen, maar ook een mixerknop. Daarmee kun je een perfecte monitormix samenstellen door de analoge inputs samen te brengen met 'playback'-audio vanuit je computer.

Bovendien zitten er op deze USB audio interface viertraps LED level meters (2 input, 2 main output), waarmee je alles nog net wat beter in de gaten kunt houden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop