x
Sale -30%

PowerDot Black 1Gen.

De PowerDot 1.0 Uno spierstimulator helpt je spieren beter te presteren, sneller te herstellen en je bloedsomloop te stimuleren.

€69,99

€99,99

Omschrijving

De PowerDot 1.0 Uno spierstimulator helpt je spieren beter te presteren, sneller te herstellen en je bloedsomloop te stimuleren. Je plaatst de twee elektroden-pads en de PowerDot op je lichaam en verbindt het apparaat met je smartphone via Bluetooth. In de PowerDot-app vind je allerlei programma's voor het stimuleren van verschillende spieren. De PowerDot helpt je met het opbouwen van spieren en kracht, helpt je bij verzuring en knopen in je spieren en zorgt voor een algemeen goed gevoel door stimulatie van de bloedsomloop. De PowerDot is op te laden met de USB-kabel en gaat op een keer laden tot wel 20 uur mee. Hij wordt geleverd inclusief handige opbergetui, waarin je alle onderdelen veilig bewaart.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop