x

Beats powerbeats Wireless Red | In nette staat

In nette staatInclusief 1 maand garantie

€ 69,99

Omschrijving

Productinformatie "BEATS Powerbeats - Red"
Bluetooth: Ja
Signaaloverdracht: draadloos
Noise cancelling: Nee
Draagwijze: In-ear
Geïntegreerde microfoon: Ja
De Beats Powerbeats geeft je volledige controle over jouw audio tijdens het trainen. De draadloze oordopjes zorgen voor gemak tijdens het sporten, waardoor je met het draad achter je nek ook makkelijk de oortjes laat hangen. Dankzij de verstelbare oorhaken passen ze moeiteloos in elk oor. Geniet van 15 uur afspeeltijd en na 5 minuten opladen heb je al een uur afspeeltijd gewonnen. Zo trek je snel je sportschoenen aan terwijl de Beats nog even opladen. Het sterke ontwerp is juist zo geschikt om te sporten dankzij de bescherming tegen water en zweet. Je geniet van krachtig en gebalanceerd geluid met een hoog en dynamisch bereik. Om te beginnen met luisteren, verbind je de oortjes met Bluetooth. Beats maakt gebruik van Bluetooth Class 1, waarbij je een groter bereik hebt en minder onderbrekingen. Naast je workout gebruik je de oortjes ook om waar dan ook muziek te luisteren en te telefoneren. Omgevingsgeluid wordt gereduceerd vanuit de microfoon om zo duidelijk verstaanbaar te zijn tijdens het telefoneren. Verder verbind je met 1 druk op de knop de oortjes met jouw Apple producten.Dit krijg je erbij:
Powerbeats oortjes, oorkussentjes in vier formaten, Lightning-naar-USB-A-oplaadkabel, Beknopte handleiding, Garantiekaart

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop