x
- € 25

Polar M400 HRM + Polar G1 GPS Sensor | In nette staat

In nette staatInclusief 1 maand garantie

€ 99,99

€ 124,99

Omschrijving

De Polar M400 HRM is een unieke combinatie van een sportief design, geïntegreerde GPS en geavanceerde trainingsfuncties, plus vele opties om je activiteit en slaappatroon 24/7 in de gaten te houden. Verleg je grenzen en stap uit je dagelijkse routine. Met de Polar Flow webservice kun je jezelf doelen stellen en deze behalen - voor elke sport die je doet. De M400 houdt ook je persoonlijke records bij en laat weten wanneer je een nieuw record hebt behaald.

- De M400 geeft je de vrijheid om nieuwe en meer avontuurlijke routes te ontdekken; je kunt je tempo, afstand en hoogte meten en de weg terug naar huis vinden.
- Licht, comfortabel en waterbestendig
- Ontworpen om de hele dag te dragen
- Inclusief Polar H7 hartslagsensor

Met de Polar G1 GPS Sensor om uw arm registreert u nauwkeurig uw snelheid, tempo en afgelegde afstand bij alle buitensporten. Bovendien hoeft u zich niet in te houden, want het bereik van de G1 GPS Sensor loopt van 0 tot 199 km/u. De draadloos verzonden data wordt nauwkeurig door uw geschikte Polar-hartslagmeter geregistreerd. Voortaan bent u bij elke buitensport precies op de hoogte over uw snelheid en afstand.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop