x
- € 30

Plextor PX-NAS4 NAS Zonder HDD's

€ 49,99

€ 79,99

Omschrijving

De Plextor PX-NAS4, een network attached storage (NAS) met hoge prestaties, biedt een gemakkelijke en betaalbare data-opslagoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Hij biedt uitzonderlijke prestaties, een hoge opslagcapaciteit, een veilige and betrouwbare data-opslag en een laag stroomverbruik.

Op de Plextor PX-NAS4 kan tot 8 TB aan data worden opgeslagen. De NAS heeft 2 eSATA poorten en 2 USB2.0 poorten voor het aansluiten van externe apparaten. En door het gebruik van iSCSI kan de oplsagruimte van de NAS worden gebruikt in een netwerk van computers.

LET OP: Deze nas ondersteund schijven t/m 2TB

4x 2TB max 8TB totaal

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop