x

Pioneer MCS-FS232 2.1 Set

€119,99

Omschrijving

Dit Pioneer MCS-FS232 Mediacenter bestaat uit twee kleine luidsprekers en een grote subwoofer die samen krachtig genoeg zijn om je hele woonkamer te vullen met rijk tweekanaalsgeluid. Wil je graag wat meer bas? Met de Bass Boost-modus krijg je makkelijk een prima basklank. Het systeem levert niet alleen geweldig geluid, het heeft ook verbindingsmogelijkheden voor heel wat mobiele toestellen. Zo kun je muziek uit je hele bibliotheek spelen of online media beluisteren.

Kenmerken

Algemeen
Afmetingen receiver(b x h x d): 430 x 63 x 349 mm
Afmetingen subwoofer (b x h x d): 130.5 x 420 x 375 mm
Afmetingen sattelietspeakers (b x h x d): 220 x 412 x 110 mm
Gewicht: 9300 gram
Type stroombron: Lichtnet

Beeld
3D- compatibel: Ja

Audio
Type speakers: 2.1 speakerset
Aantal speakers: 3

Subwoofer
Draadloze subwoofer: Nee
Gewicht subwoofer: 4400gram

Aansluitingen
3.5 mm Aux-ingang: Ja
HDMI-ingang: Ja
HDMI-uitgang: Ja
Scart-aansluting: Nee
Digitale audio-ingang (coax): Nee
Digitale audio-ingang (optisch: Ja
Ethernet (netwerkaansluiting): Ja
WiFi: Ja
USB-poort: Ja
Dockingstation: Nee

Netwerk
Ethernet LAN-verbinding: Ja

Meegeleverd
2 x kleine luidsprekers
Subwoofer
Media centre system
Standard remote

Verbind je toestellen
Dankzij de 4 HDMI-ingangen kun je je spelconsole, externe harde schijf, usb-stick en nog veel meer aansluiten. Met de usb-ingang achteraan wordt het makkelijk om bestanden van een externe harde schijf rechtstreeks te kopiëren naar een ander usb-toestel en via de ingebouwde usb Rec-functie kun je mp3-bestanden in hoge kwaliteit rippen van cd's of opnemen van FM-radio.

Geniet van je iTunes-bibliotheek
Met een directe, digitale verbinding kijkt het systeem recht in de iPod, iPhone of iPad en decodeert het de audio (inclusief DRM-content) met behulp van een digitale audio-omzetter van topkwaliteit.

Ultieme verbindingsmogelijkheden voor je smartphone
Geniet in hoge kwaliteit van de content op je smartphone. Gebruik de Pioneer ControlApp om de content van je smartphone naar het mediacenter te sturen (iOS, Android).

WiFi-streaming
Met Wi-Fi Direct kun je je favoriete muziek en video's streamen van je mobiele toestel naar het systeem, nagenoeg altijd en overal, zonder dat je een draadloze router nodig hebt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop