x

Philips HF3500/01 - Wake-up light - Wit | met garantie.

€ 29,99

Omschrijving

Philips Wake-up Light HF3500/01. Soort: Wakker-word-licht, Vermogen lamp: 7,5 W, Lichtintensiteit: 200 Lux. Land van herkomst: China, Isolatie: Klasse II, Kleur van het product: Geel. Snooze knop voor geluid en licht: 10 min, Duur snooze: 9 min. Snoerlengte: 15 m. Stroomverbruik (typisch): 7,5 W, Geïsoleerde stekker: Klasse II, Input vermogen: 7,5 W

Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om u op een natuurlijke manier te wekken. U wordt energieker wakker, zodat u gemakkelijk uit bed stapt.
- Getest in de praktijk
- Geleidelijk ontwaken met natuurlijk licht
- Prettig ontwaken met natuurlijke geluiden
- Ontworpen voor uw natuurlijke ritme

Met garantie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop