x

Philips AJB4300 - Wekkerradio met DAB+ - Wit

€49,99

Aantal:

Omschrijving

Philips AJB4300 - Wekkerradio met DAB+ - Wit

Dankzij de Philips AJB4300W wekkerradio ontwaak jij vanaf nu met de hits van je favoriete radiostation. Deze hits worden via de DAB+ verbinding altijd helder en ruisvrij afgespeeld. DAB+ geeft je daarnaast de keuze uit meer landelijke en commerciële zenders dan FM-radio. De Philips AJB4300W heeft ook een zoemer om je mee te wekken. Handig voor als je niet in een muzikale bui bent. De wekker heeft een speciale ingang voor je telefoon. Zo laad je jouw telefoon op terwijl je slaapt en gebruik je de muziek op je mobiele apparaat om relaxed te ontwaken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop