x
- € 30

Persoonsalarm - Ouderenalarm + 2 zenders

Senioren alarm met 2 handzenders

€ 39,99

€ 69,99

Omschrijving

Uw redenen om het Seniorenalarm - Ouderenalarm aan te schaffen:
GEEN maandelijkse abonnementskosten voor uw ouderenalarm.Belt naar alle vaste en mobiele nummers waar ook ter wereld.Alarmoproep met waterdichte zender, deze mag zelfs mee in/onder de douche.Het ouderenalarm systeem heeft een batterij back-up in geval van stroomstoring.Er verandert niets aan uw huidige telefoon of manier van bellen.Spreken kan na het ontvangen van de alarmoproep.Het systeem is ook ideaal voor bedrijven die aan de Arbo-eisen willen voldoen.Aanbevolen door huisartsen en thuiszorgorganisaties.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop