x
- € 70

Paradigm PW 300 wit

Compacte, krachtige Paradigm streaming speaker met Bluetooth, WiFi en DTS Play-Fi als platform. Witte uitvoering

€129,99

€199,99

Omschrijving

Paradigm PW 300 wit

De Paradigm PW 300 in wit is een compacte, maar krachtige actieve streaming luidspreker. Deze compacte aanvulling op de Paradigm Premium Wireless-serie biedt vrijheid, hoogwaardig geluid dat van een high end luidsprekerfabrikant verwacht mag worden en het gemak van een veelzijdige streaming platform als DTS Play-Fi. Gebruik er twee voor luisteren in stereo, of combineer hem met de PW Soundbar en geniet van echt surroundgeluid en ARC kalibratie.

Paradigm PW 300 actieve draadloze luidspreker: Compact en krachtig

De Paradigm PW 300 actieve draadloze luidspreker zorgt dankzij zijn krachtige 40 Watt versterking (RMS, 80 Watt piekvermogen) en twee drivers voor een meeslepende weergave van muziek. De volle klank is een stuk grootser dan verwacht mag worden van een 'table top' zonespeaker met zo'n klein ontwerp. Met Play-Fi is niet alleen het bedienen van de PW 300 een peulenschil, maar heeft u ook toegang tot duizenden internetradiostations, de muziek binnen uw eigen netwerk (zelfs hoge resolutie- 24bit/192kHz) kan worden afgespeeld en u heeft toegang tot populaire online muziekdiensten als Spotify, Qobuz, Deezer en Tidal. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren