x

Panasonic Lumix FT7 - Oranje + 128GB kaart

€ 199,99

Omschrijving

Panasonic Lumix DC-FT7 compact camera

De Panasonic Lumix DC-FT7 is de ultieme camera voor al jouw outdoor activiteiten. Deze robuuste camera kan tot maar liefst 31 meter onder water en werkt nog prima na een val van 2 meter hoogte. Bovendien is de FT7 bestand tegen stof en 10 graden vorst en de camera kan een druk van 100 kilogram aan. Geen probleem dus om de camera onderin je koffer mee te nemen. En uiteraard is de FT7 voorzien van unieke Panasonic-functies zoals 4K Photo en Post Focus. Dankzij de robuuste behuizing en slimme 4K-functies hoef jij je geen zorgen te maken over de omstandigheden en timing. Je kunt je volledig concentreren op het perfecte shot!

Enkele hoogtepunten van de Panasonic FT7:
20.4 megapixel High Sensitivity MOS sensor
Ingebouwde elektronische zoeker ideaal voor opnames in vol zonlicht
Zeer robuuste constructie, bestand tegen de elementen
4K video en 4K Photo voor hoogwaardige video's en foto's
Post Focus, wijzig het scherpstelpunt nadat de foto is gemaakt

20.4 megapixel sensor en lens met 4.6x optische zoom
Met de 20.4 megapixel MOS-sensor en de lens met 4.6x optische zoom produceert de FT7 prachtige foto's met een hoge resolutie. De Leica DC Vario Elmar lens heeft een 35mm-equivalent van 28-128mm, een perfect bereik voor het maken van portretten of vergezichten.

4K-video voor scherpe en duidelijke beelden
De Panasonic FT7 filmt in 4K voor een intense kijkervaring zodat je alles weer net zo beleeft als op het moment dat je aan het filmen was. De standaardresolutie van 3840 x 2160 pixels is vier keer zo hoog als full HD wat een veel gedetailleerder beeld oplevert.

4K Photo, mis nooit meer het perfecte moment
De unieke 4K Photo functie maakt het mogelijk om het perfecte moment te kiezen uit een videosequentie van 30 frames per seconde en dit op te slaan als een 8 megapixel foto met hoge resolutie. Je mist nooit meer het perfecte moment.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop