x

Panasonic Lumix DMC-LX15 - Zwart

€299,99

Omschrijving

Met de Panasonic Lumix DMC-LX15 compact camera beschik je over een 1" MOS-sensor van 20.1 megapixel en een ISO-bereik dat kan worden uitgebreid tot ISO 25.600. Maar het meest opvallende kenmerk van deze compact camera is toch wel de lens. De Leica DMC-LX15 is voorzien van een kristalheldere Leica DC lens met een bereik van 24-72mm in het 35mm-equivalent en een lichtsterkte van f/1.4-2.8. Hierdoor ben je verzekerd van absolute kwaliteitsafbeeldingen.
 

De Panasonic DMC-LX15 filmt en fotografeert in UHD 4K

Dankzij de vier keer hogere videoresolutie dan full HD zijn je opnames zeer scherp en beschik je over mooiere beelden tijdens het bekijken en het nabewerken. De Lumix LX15 biedt je daarbij ook de mogelijkheid om losse frames als foto te selecteren uit een 4K video-opname die met dertig beelden per seconde is opgenomen. Op die manier mis je nooit meer het perfecte fotomoment, maar mik je op de actie en hoef je niet eens meer te klikken. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop