x

Numark Red Wave Carbon DJ hoofdtelefoon

In nieuwstaatInclusief doosInclusief garantie

€ 49,99

Omschrijving

Algemeen

De eisen die u als DJ aan een hoofdtelefoon stelt zijn niet mals en dat is logisch. Met een uitstekend geluid alleen bent u er nog niet - uw hoofdtelefoon moet ook na vele uren nog comfortabel, zo niet naadloos, zitten én tegen intensief gebruik bestand zijn. En als het een beetje kan mag de hoofdtelefoon er ook gewoon mooi uit zien. Numark verenigt al uw eisen in één compromisloze hoofdtelefoon: de Red Wave Carbon. 

Krachtig en genuanceerd

De Red Wave Carbon is voorzien van neodymium-gestuurde drivers van 50 mm, in plaats van de veelvoorkomende 40 mm. Dit geeft deze hoofdtelefoon een extra rijke en krachtige basreproductie. Gecombineerd met de gebruikte spreekspoelen is de frequentierespons optimaal en wordt ieder detail accuraat en genuanceerd doorgezet. Een afneembare kabel met adapter maakt de Red Wave Carbon geschikt om voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt te worden.

Solide comfort

Op comfort en gebruiksgemak wordt bij de Red Wave Carbon niks ingeleverd. De oorpads zijn gemaakt van een kwaliteit leer die zelfs tijdens de meest zweterige sessies comfortabel dragen. Dankzij de draai- en kantelbare oorschelpen kunt u met deze hoofdtelefoon alle kanten op. Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over de bouw van de Red Wave Carbon - de professionele kwaliteit is ervoor gemaakt om avond na avond intensief gebruikt te worden. 

Specificaties

Productkenmerken

Actieve ruisonderdrukking nee
Draadloos nee
Draaibare oorschelp ja
Gewicht koptelefoon niet gespecificeerd
Hoofdtelefoonconstructie gesloten
Impedantie hoofdtelefoon 20-29 Ohm
In- / on- / over-ear over-ear
Inclusief microfoon nee
Inklapbaar ja
Instelbare bass-boost nee
Kabel afneembaar ja
Kabellengte niet gespecificeerd
Kleur zwart
Maximum frequentie 20 - 20.9 kHz
Minimum frequentie 15 - 17 Hz
Type audio connector jack 3.5 mm TRS, jack 6.3 mm TRS
Volumeregeling nee

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop