x

Nikon 700D + Nikkor 50mm lens + accugrip en toebehoren.

€ 399,99

Omschrijving

Kenmerken:

FX-formaat (schermvullend) CMOS-sensor van 12,1 megapixels met een hoge signaal-ruisverhouding, een breed dynamisch bereik en een ingebouwde zelfreinigende sensor die stofvorming tot een minimum beperkt.
ISO 200 – 6400: uitbreidbaar tot maximaal ISO 25.600 (equivalent) en minimaal ISO 100 (equivalent).
Continu-opnamen van 5 bps (8 bps met optioneel MB-D10 battery pack met EN-EL4a lithium-ion batterij of 8 AA-batterijen).
EXPEED-beeldverwerkingssysteem met 14-bits A/D-conversie en 16-bits beeldverwerking voor fantastische details en toongradaties.
Geavanceerd systeem voor onderwerpherkenningmaakt gebruik van de lichtmeet- en AF-sensoren van de camera voor nauwkeurige opnamen en scherpe beelden.
Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem. Afzonderlijk selecteerbaar of instelbaar met een dekking van 9, 21 of 51 punten.
Beeldinstellingen zorgen voor een gestroomlijnde beeldverwerking in de camera doordat beeldparameters zoals verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging in diverse kleurstanden vooraf kunnen worden aangepast.

Camera wordt geleverd met een 50mm lens, batterijgrip, SB600 Flitser, 3 accu's, 2 geheugenkaarten en Fotorugzak.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop