x

Moulinex fresh express dj 750 keukenmachine | in nieuwstaat

In nieuwstaatInclusief 1 maand garantie

€ 29,99

Omschrijving

Het is een multifunctionele keukenhulp die het dagelijkse koken een stuk makkelijker maakt. De vijf meegeleverde accessoires hebben vijf verschillende kleuren en vertegenwoordigen de vijf functies van het apparaat. Zo kan je met de Moulinex DJ750 Fresh Express gemakkelijk raspen (grof en fijn), snijden (grof en fijn) en schaven. Je gebruikt het voor verschillende soorten groenten en fruit, noten, kaas of chocolade. De verwerkte ingredienten komen er direct uit en zijn klaar om gegeten of verder klaargemaakt te worden. De Moulinex DJ750 heeft maar één stand en is dus makkelijk te bedienen. Na gebruik hoef je alleen de opzetstukjes af te wassen; een klus die zo geklaard is. De accessoires zijn op te bergen in het apparaat en nemen dus niet veel ruimte in beslag. Bovendien zorgt het snoeropbergsysteem ervoor dat je hem nog makkelijker in de kast of op het aanrecht kan plaatsen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop