x

Momit Smart Thermostaat

€29,99

Omschrijving

In nieuwstaat!

Productbeschrijving

Momit thermostaat: Smart kenmerken

Momit slimme thermostaat herkent het wanneer gebruikers thuis of weg zijn. De thermostaat leert van de dagelijkse routine en gewoontes van de gebruikers om zo een energiebesparing the realiseren tot wel 30%.

Gemakkelijk te beheren
De Momit slimme thermostaat is eenvoudig te beheren met behulp van een smartphone, tablet of pc. U kunt ook alle gegevens instellen via het touch screen scherm. Momit heeft de thermostaat niet voor niets 'Smart' genoemd. De thermostaat heeft een ingebouwde weervoorspeller en kan uit zichzelf de verwarming aanpassen op het weer. Wanneer u op vakantie bent, waakt de Momit slimme thermostaat over de temperatuur in huis.

Eigenschappen
De Momit slimme thermostaat denkt met u mee. De thermostaat kijkt naar uw leef patroon en kan zichzelf programmeren. Wanneer u regelmatig op een bepaalde dag en tijdstip de temperatuur veranderd, zal de thermostaat zich automatisch aanpassen. Ook kunt u zelf de statistieken van verbruik, temperatuur en vochtigheid bekijken via de handige app.

programmering
Vergeet nooit meer de verwarming uit te zetten voor u naar bed gaat. De Momit slimme thermostaat doet het voor u. Hij zal zich aanpassen via de ingebouwde lichtsensoren. Ook wanneer niemand zich thuis bevindt, zal de thermostaat uit zichzelf de verwarming uit zetten. Maar wanneer u onderweg bent naar huis, zal hij zorgen voor een warm welkom.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop