x

Marshall MG10 10 watt 1x6.5 transistor gitaarversterker combo

€ 49,99

Omschrijving

De kleinste in de nieuwe MG-serie van Marshall is de MG10. Deze 10 watt gitaarversterker combo is uiteraard ook in de klassieke goudzwarte kleurstelling uitgevoerd. Met zijn 6.5 inch speaker is het de ideale oefenversterker. Je beschikt over twee kanalen (clean en crunch) die simpel te bedienen zijn: volume per kanaal en de hoeveelheid gain. Daarnaast heb je ook een contourknop. Hiermee stel je hoge en lage tonen af in relatie tot je mids: een slimme toonknop dus. Daarnaast vind je ook twee 3.5 mm jack inputs. De ene is voor een media-apparaat, de ander voor een koptelefoon. Zo kun je dus ook midden in de nacht zonder iemand te storen lekker spelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop