x

Makita JR3060T 230V Reciprozaag

€129,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Den Haag: Makita JR3060T 230V Reciprozaag

 Staat: in nette gebruikte staat!

1 Maand garantie

Makita JR3060T 230 V Reciprozaag · In koffer · Breed inzetbaar door de grote verscheidenheid aan zaagbladen. · (Heet) zaagblad met één vingerbeweging te verwisselen. · Degelijke aanslag, eenvoudig zonder gereedschap op diepte te verstellen. · Sterke en snelle 1250 Watt reciprozaag. · Grote schakelaar, gemakkelijk te bedienen zelfs met handschoenen. · Luchtstroom blaast zaagsel weg van de machine. · (Veiligheids)slipkoppeling beschermt mens en machine wanneer zaagblad vastslaat. · Pendelstanden voor het snel zagen in hout.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop