x

LG 1013 Mini beamer WiFi Connect 200 | Nette staat

In nette staatInclusief kabelsInclusief afstandsbedieningInclusief gebruikersaanwijzingInclusief garantie

€ 49,99

Omschrijving

LifeGoods Mini Beamer met WiFi
✔ HDMI en RCA Kabel meegeleverd
✔ Draadloos verbinden via WiFi
✔ Inclusief handige draagtas
✔ 76-508 cm beeldbreedte
✔ Ingebouwde speakers
✔ 2000:1 contrastratio
✔ Support tot 1080P

Draadloze Wifiverbinding
Je kunt de Mini Beamer eenvoudig draadloos verbinden met je smartphone, tablet of laptop. Gebruik de synchrone weergave (iOS systemen) of de Multi-scherm / Draadloze weergave-optie (Android systemen). Je kunt apparaten ook direct aan de Mini Beamer koppelen via de wifi-instellingen op jouw apparaat. In de meegeleverde handleiding wordt alles duidelijk stap voor stap uitgelegd! De wifiverbinding wordt automatisch onthouden door de beamer.

1080P, 2000:1 contrastratio en 4500 lumen
De Mini Beamer van LifeGoods heeft een zeer scherp beeld voor de optimale bioscoopervaring. Kleuren komen tot leven door de ondersteuning van Full HD 1080P en een contrastratio van 2000:1. De LED-projectielamp heeft 4500 lumen. Dit zorgt voor een scherp beeld en een heldere projectie. Geniet van de ultieme thuisbioscoopervaring, kijk een voetbalwedstrijd op groot scherm of begin een gamesessie!

76 - 508 cm schermgrootte
De Mini Beamer projecteert tot op wel 4,5 meter afstand, zodat je hem overal kan gebruiken. De schermgrootte is 76 tot 508 cm. Door de draadloze verbinding plaats je de beamer simpelweg waar het jou uitkomt. Plaats hem bijvoorbeeld wat lager op een tafel of wat hoger op een kast!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop