x

Lensbaby Circulair Fisheye Lens Mft | nette staat

in nette staatInclusief 1 maand garantie

€ 169,99

Omschrijving

Met het 5.8mm, 185 Lensbaby Circulair Fisheye objectief experimenteert u met extreme perspectieven. Creëer alles wat u kan bedenken met deze multifunctionele handmatige fisheye. De Circular Fisheye komt volledig tot zijn recht tijdens het fotograferen van een uitgerekt landschap, evenementen, (zelf)portretten, huisdieren en vrienden.

Dit handmatige objectief heeft een diafragmabereik van F3.5-22 en heeft de mogelijkheid om een hoek van 185° vast te leggen met een minimale scherpstelafstand van slechts 6 cm. De Lensbaby Circular Fisheye maakt cirkelvormige foto's, omgeven met zwart.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop