x

LENOVO IdeaPad Duet 3 - CELERON 4GB 64GB EMMC

Beeldscherm: 10,3 inch (1920 x 1200)

Processor: Intel Celeron N4020

Werkgeheugen: 4 GB

Opslag: 64 GB eMMC

Grafische kaart: Intel UHD Graphics 600

€ 289,99

Omschrijving

Met de IdeaPad Duet 3 ga je voor een totaal nieuwere laptopervaring. Het biedt flexibiliteit van een tablet en de functionaliteit van een traditionele laptop. Dankzij het gemakkelijk los te koppelen Bluetooth toetsenbord, werk je waar je maar wilt door de handige standaard is de IdeaPad Duet 3 gemakkelijk te plaatsen op elk oppervlak. Met de IdeaPad Duet 3 kun je rekenen op betrouwbare prestaties. Dankzij het 4 GB werkgeheugen en de Intel Celeron N4020 processor heb je de mogelijkheid om te multitasken en te switchen tussen programma’s. De laptop draait op Windows in S-mode, dit is een nieuwe en duurzamere versie van de normale Windows. Deze versie is sneller, energiezuiniger en zorgt voor een langere batterijduur. Windows in S mode biedt alleen de mogelijkheid om apps te downloaden uit de Windows-Store. Op het 10.3 inch touchscreen worden alle graphics mooi weergeven en dankzij IPS-technologie heb je geen last van weerspiegelingen in het scherm.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop