x

Jabra PRO 920 Headset | In nieuwstaat

In nieuwstaatInclusief 1 maand garantie

€ 59,99

Aantal:

Omschrijving

De Jabra Pro 920 Mono headset is de ideale toevoeging voor elk kantoor. De gunstige prijs maakt hem een uitstekende uitbreiding voor elk bureau waar regelmatig gebeld wordt. In combinatie met de uitstekende audio, ruisonderdrukkende microfoon en gebruiksvriendelijke interface kan elke medewerker er binnen no-time mee bellen.

Dankzij de geïntegreerde DECT-technologie heeft deze Jabra headset een bereik tot 120 meter waardoor deze door het hele kantoor is te gebruiken.

Ruisonderdrukkende microfoon – altijd een goed gesprek

Een van de onderdelen die bij de ontwikkeling van deze Jabra centraal stond, was de gesprekskwaliteit. Daarom heeft de headset naast een uitstekende speaker een ruisonderdrukkende microfoon. Dit zorgt ervoor dat hinderende achtergrondgeluiden automatisch worden gedempt voor de gesprekspartner. Dat helpt bij een goed gesprek.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop