x

Huawei E5786, modem-Router MiFi 4G LTE Cat 6

€59,99

Omschrijving

Met de Huawei E5786 MiFi heeft u altijd uw eigen veilige en snelle internet netwerk op zak: in auto, bus, trein, op een afgelegen locatie, waar en wanneer u maar wilt.

Wel display, geen touchscreen

De Huawei E5786 heeft een display waarop onder andere de status van de verbinding en de verbruikte data zijn af te lezen. De E5786 heeft geen touchscreen. 

Supersnelle 4G+ MiFi

De Huawei E5786 is een supersnelle 4G+ MiFi. Hij bereikt downloadsnelheden tot 300 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps. Het is een van de eerste hotspots die de nieuwste generatie LTE-Advanced CAT6 downloadsnelheden ondersteunt. Daarmee behoort hij tot de snelste MiFi’s ter wereld.

Met 10 apparaten tegelijkertijd op internet

Met de Huawei E5786 mobile hotspot creëert u moeiteloos een snelle internetverbinding voor maximaal 10 apparaten tegelijkertijd. Handig voor laptop, tablet en smartphone, maar bijvoorbeeld ook voor xbox, playstation of e-reader.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop