x

HP Slate 21 Pro

€ 79,99

Omschrijving

De HP Slate 21 is een 21,5 inch all-in-one-pc die is voorzien van Google Android. Handig, want dit besturingssysteem is razendsnel en je maakt gemakkelijk verbinding met andere Android-apparaten. Bovendien download je binnen no-time de nieuwste apps uit de Google Appstore. Het touchscreen heeft een Full HD-resolutie en is voorzien van een IPS-paneel. Hierdoor geniet je van een levensechte kleurweergave en is het scherm vanuit elke hoek kristalhelder te zien. De dual-band wifi-module zorgt ervoor dat je 2x verbinding maakt met een wifi-netwerk. Handig, want zo stream je bijvoorbeeld muziek en films via de ene frequentie en browse je over websites via de andere. Verder is de HP Slate 21 uitgerust met 3 USB-poorten, zodat je gemakkelijk randapparatuur aansluit.

21,5 inch Full HD ISP-touchscreen.
Goede prestaties met de NVIDIA Tegra-processor.
Razendsnel Google Android besturingssysteem.
Geen USB 3.0-poorten.
Niet mogelijk om Windows-programma's te gebruiken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop