x

Hero 3+ Gopro silver met waterproof case| In nette staat

In nette staatInclusief KabelInclusief 1 maand garantie

€ 69,99

Omschrijving

De HD HERO3+ Silver Edition van GoPro is de opvolger van de HERO3 Silver Edition. Deze sportscam filmt in Full HD 1080p, met maar liefst 60 frames per seconde. In een resolutie van 720p, leg je met 120 frames per seconde actiebeelden in slow motion vast. De vernieuwde behuizing is een stuk compacter en lichter dan de behuizing van zijn voorganger, waardoor je het amper voelt als hij op je helm bevestigd is. Naast filmen op het land, kun je onderwater filmen tot een diepte van 40 meter. De sensor heeft een upgrade gekregen en presteert beter bij weinig licht. Zo kun je ook filmen in het schemerdonker, of als het sneeuwt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop