x

Harman Kardon Omni 10 - Wit

€99,99

Omschrijving

Harman Kardon Omni 10 - Wit

De Harman Kardon Omni 10 is onderdeel van het multiroom-systeem van Harman Kardon. Hierdoor geniet je overal in huis draadloos van je favoriete muziek. Bij gebruik van meerdere producten uit deze multiroom-familie, stream je gemakkelijk klassieke plaatjes naar de ene kamer en rock naar de andere. Over gebruiksvriendelijkheid niks dan goeds. De Remote app stelt je in staat om het complete systeem te bedienen met je smartphone of tablet. Ook is je muzikale bibliotheek in de app gemakkelijk in te delen, wat het dé tool maakt voor overzichtelijke afspeellijsten. Het bolvormige ontwerp is een cadeautje voor het oog en maakt de Omni 10 geschikt voor ieder huishouden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop