x

Gemini GMX media + Headset DJX-07

€ 259,99

Omschrijving

Deze controller kan bijna alles! Dit is een MIDI en USB controller, een Media player en een geluidskaart in één! De kracht van dit apparaat ligt in het feit dat hij verschillende afspeelmedia weet te combineren. U kunt hem op uw computer aansluiten en vervolgens uw geliefde software laten besturen, maar u heeft ook de mogelijkheid om media vanaf een USB stick of disk te streamen. Dit kan ook in de stand-alone modus.

Gemini GMX: strakke perfomance

Wat meteen opvalt aan deze controller zijn de jogwheels, de samplepads en het de heldere en duidelijke display. Alle controls op het bedieningspaneel hebben een resolutie van 14 bit. Dus ook de jogwheels, waarmee u prachtige scratches kunt maken. De samplepads kunt u toewijzen aan samples, loops en hotcues maar u kunt ze in de software ook verbinden met effecten. Om overal een duidelijk beeld van te hebben, zijn er heldere en opvallende displays in deze controller gemonteerd. Verder vinden we de mogelijkheid om Hot Cues in te stellen en de optie om loops en samples om te draaien (reverse) en een filtersectie. Op de mixersectie zijn dedicated draaiknoppen aanwezig voor het besturen van ofwel de interne mixer, of de virtuele mixer op uw computer.

Ingebouwde geluidskaart

Om al het geweld wat op uw computer gegenereerd wordt te converteren naar een hoorbaar signaal, heeft Gemini een eersteklas geluidskaart ingebouwd. Hierbij hoort ook de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten, die u gewoon voor spraak of zang kunt gebruiken maar ook om uw eigen voice-samples te maken, en dat kan allemaal real-time.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop