x

Gallagher M120 Schrikdraadapparaat *Nieuw in doos*

Voor korte afrasteringen tot 8 km, geschikt voor huisdieren en het weren van kleine roofdieren.

€99,99

Omschrijving

Als u over een tuin beschikt is het heerlijk om uw huisdieren daarin vrij te kunnen laten rondlopen. Alleen wilt u wel graag voorkomen dat ze weglopen, aangevallen worden door andere dieren of de bloemen uit uw borders opeten. Met een schrikdraadapparaat van Gallagher en een schrikdraadafrastering is dit probleemloos te realiseren! Schrikdraad.net heeft een breed assortiment van schrikdraadapparaten en afrasteringen om voor elke situatie de gewenste oplossing te kunnen bieden. 

Gallagher M120 schrikdraadapparaat

Het Gallagher schikdraadapparaat M120 is speciaal ontworpen voor een korte afrastering tot 8 kilometer en voor tuinen groter dan 1200m2 tot maximaal 1 hectare. De lengte van de afrastering is de totale lengte van de afrastering x het aantal draden. Dit maakt het apparaat zeer geschikt voor afrastering voor hond, kat en konijn. Maar ook voor een paddock voor de paarden of de trainingsmolen. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop