x

Fender Mustang 1 I V2 combo

€ 99,99

Omschrijving

De best verkochte versterkers uit de afgelopen jaren komen terug met een reeks updates en nieuwe functies. Naast het nieuwe uiterlijk van de Mustang V2 serie is het geluid nu nog flexibeler dan voorheen.

Vijf nieuwe versterkermodellen, vijf nieuwe effecten en een intelligent pitch shifting algoritme zijn een goed begin. Daarnaast is er de USB-verbinding met de PC/Mac en Fender's FUSE software voor het bewerken, delen en opslaan van geluiden.

Tegelijkertijd is opname ook direct op de PC/Mac mogelijk, omdat elke computer de Mustang V2 als audio-interface herkent. Ableton Live Lite 8 Fender Edition is ook opgenomen als een opnameprogramma, zodat u direct kunt beginnen met opnemen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop