x

Epson EB-1751 LCD HDMI Projector

€ 179,99

Omschrijving

pstarten en uitschakelen zonder wachttijd.
Zowel verticale als horizontale keystone-correctie.
2.600 ANSI-lumen voor presenteren in daglicht.
XGA-resolutie, geeft beelden in 4:3-verhouding weer.

Omschrijving
De Epson de EB-1751 is ontwikkeld voor de actieve zakelijke gebruiker. Deze lichte en draagbare projector beschikt over intelligente functies die de gebruiker veel flexibiliteit geven. Zo is snel opstarten en onmiddellijk uitschakelen geen probleem voor de EB-1751, dus je hoeft niet te wachten totdat de projector is opgewarmd of afgekoeld. Naast video-ingangen als composiet en VGA, speelt de Epson de EB-1751 ook moeiteloos bestanden via USB. Dankzij de lichtopbrengst van 2.600 ANSI-lumen presenteer je overdag zonder het licht uit te doen en door de automatische keystone-correctie is presenteren vanuit een hoek geen probleem. Kortom, de Epson EB-1751 doet wat je wilt, wanneer je het wilt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop