x

Electro-Harmonix Small Clone

€ 49,99

Omschrijving

Electro Harmonix Small Clone is het Chorus pedaal waarmee Nirvana beroemd is geworden. Kurt Cobain was een fervent gebruiker van deze Chorus en het pedaal is sindsdien erg gewild bij gitaristen.

Het pedaal is een no-brainer en in het gebruik super gemakkelijk met maar 1 knop en 1 schakelaar. De Rate knop is er voor de hoeveelheid aan Chorus effect en met de schakelaar beïnvloed je de diepte van het effect. Met dit pedaal krijg je zowel subtiele als lekkere vette Chorus geluiden in een uiterst compact pedaal met een gunstige prijs.

Het pedaal krijgt stroom van een 9V batterij of een (optionele) 9V adapter. Het pedaal is True Bypass.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop