x
- € 50

Elation MIDICON DMX MIDI controller

€ 249,99

€ 299,99

Omschrijving

Algemeen
Het grote nadeel van DMX software is toch wel dat alles bediend moet worden met een muis of toetsenbord. Hier komt nu een einde aan met de MIDICON van Elation. Deze MIDI controller is geoptimaliseerd voor de Emulation software van Elation maar kan voor alle DMX software met MIDI ondersteuning gebruikt worden.

Met 32 drukknoppen kunnen scenes en chases opgeroepen worden en de twaalf touchpads hebben flash functie voor tijdelijke effecten. Daarnaast zijn er acht faders met play, reverse en forward knoppen en drie draaiknoppen geïnstalleerd voor overige functies. De controller is erg netjes afgewerkt met geborsteld aluminium en alle knoppen zijn van goede kwaliteit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop