x

Dewalt D25033 TYPE 1 boorhamer

€ 69,99

Omschrijving

De DeWalt D25033K SDS+ combihamer is een krachtig apparaat dat moeiteloos gaten boort in verschillende materialen. Hiernaast ligt de boor fijn in de hand door het ergonomische design en de zijhandgreep die verstelbaar is. Dit zorgt voor een comfortabel gebruik en volledige controle over het apparaat. De veiligheidskoppeling zorgt ervoor dat deze combihamer ook nog eens veilig is. Deze voorkomt namelijk vervelende schade die kan ontstaan door de kracht van het apparaat als deze vastloopt. En wil je naast boren ook eens tegels wegbikken of bijvoorbeeld pleisterlagen verwijderen, dan is deze combihamer daar ook voor te gebruiken.


Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop